Vlastní výroba slaněných odporových drátů

Vlastní slaňování rezistencí – v polovině loňského roku jsme zahájili výrobu vlastních slaněných rezistencí pro naše topné kabely Ecofloor
slaňování odporových drátů
slaňovací linka

V loňském roce jsme investovali do nové linky na slaňování odporových drátů. Vlastní slaňovačka je od renomované německé firmy Niehoff a odvíječku dodal přední český výrobce pro kabelový průmysl fa. Cabmat. V současné době je slaňovací linka stavěna na výrobu sedmižilových odporových lanek s možností rozšíření až na 24 drátků.

Vlastní slaňování nám přináší vyšší operativu a kontrolu výroby, ale zejména zvýšení kvality našich topných kabelů Ecofloor při zachování příznivé ceny. Tato investice přináší změnu konstrukce u kabelů pro venkovní aplikace, kdy u nejrozšířenějšího typu ADPSV přecházíme z jednožilových rezistencí na slaněné sedmižilové. Dále potom přecházíme průběžně z původních třížilových rezistencí na vlastní sedmižilové u kabelů MAPSV a MADPSP.

V návaznosti na tuto konstrukční změnu u topných kabelů došlo od 1.4.2015 ke změnám i rozšířením výkonových řad topných okruhů a topných rohoží pro venkovní vytápění. Vznikla nová řada topných okruhů ADPSV 30W/m a topných rohoží ADPSV 300W/m² určená především pro vyhřívání volných ploch.

Dosud prodávané řady topných okruhů MADPSP a topných rohoží MDT přechází do výprodeje a nahradila je řada topných okruhů MADPSP 40W/m a topných rohoží MDT 400W/m² určené rovněž pro vyhřívání volných ploch a zejména pro umístění do asfaltu.


TOPlist