FENIX na EXPU 2020 v Dubaji

S hrdostí vám oznamujeme, že společnost Fenix Trading s.r.o. se stala oficiálním partnerem české účasti na EXPO 2020 v Dubaji.
Model domu ve standardu 2020 jako aktivního prvku energetické soustavy.
Akumulační stanice AES 10 od společností AERS s.r.o.
AERS s.r.o., která je již druhým rokem součástí skupiny FENIX.

Spojené arabské emiráty si vybraly téma  "Connecting Minds, Creating the Future", což znamená spojování myšlenek, vytváření budoucnosti a my budeme u toho. V rámci rotační expozice, která se po celý měsíc březen bude věnovat tématu „česká energie“, zde vystavíme hned 2 exponáty. Prvním z nich bude model domu ve standardu 2020 jako aktivního prvku energetické soustavy, na kterém představíme energetický koncept fy Fenix. Druhým exponátem bude akumulační stanice AES 10 od společností AERS s.r.o., která je již druhým rokem součástí skupiny FENIX.

Navíc po celou dobu světové výstavy, tedy od 20.10.2020 do 10.4.2021, zapůjčíme Českému pavilonu umělecký exponát zhotovený Jakubem Neprašem „Energie Fénix“.  Jakub Nepraš  je vizuální umělec kombinující média video a sochu. Svá díla vystavuje po celém světě a je držitelem několika mezinárodních uznání. Některá z jeho děl si můžete prohlédnout zde...


TOPlist