MANAŽER ROKU 2019

Do finále 27. ročníku soutěže MANAŽER ROKU 2019 postoupilo 38 manažerů, podnikatelů, lídrů. Majitel a generální ředitel skupiny Fenix p. Ing. Cyril Svozil se stal vítězem kategorie průmysl.
Manažer roku 2019
Ing. Cyril Svozil, ředitel a majitel Fenix Trading, který zvítězil v kategorii Průmysl a umístil se v TOP 10 nejlepších manažerů společně s Josefem Klímou.
Předseda Hodnotitelské komise a prezident ČMA Petr Kazík předává diplom Ing. Cyrilu Svozilovi, řediteli a majiteli Fenix Trading.
Předseda Hodnotitelské komise a prezident ČMA Petr Kazík při vyhlašování cen.
Listina oceněných.

Soutěž České manažerské asociace a partnerů již 26 let vyhledává, hodnotí, oceňuje a propaguje nejlepší řídící pracovníky a úspěšné osobnosti z řad podnikatelů, lídrů. Řadí se mezi TOP 10 nejuznávanější soutěží v České republice.

Jedinečná je v tom, že vyzdvihuje manažery napříč odvětvími, profesemi a regiony. Je prezentací moderních, úspěšných metod řízení a nových trendů.

Do finále se za čtvrtstoletí dostalo 1600 osobností, nejvyšším titulem Manažer roku a Manažerka roku bylo oceněno 61 z nich.

Celkovým vítězem se stal p. Jan Juchelka – generální ředitel Komerční banky a.s., vítězem kategorie "Průmysl" se stal p. Ing. Cyril Svozil – majitel a generální ředitel skupiny Fenix.

Na další fotografie se mužete podívat zde.

Blahopřejeme.


Mohlo by vás zaujímať …

TOPlist