Prestižní ocenění BISNODE - AAA

Ocenění od společnosti BISNODE – AAA v roce 2021 získalo již 5 společností ze skupiny FENIX – firma FENIX s.r.o., FENIX Trading s.r.o., FENIX Group a.s., FENIX SLOVENSKO s.r.o. a ELMARK d.o.o.
Certifikát Czech Stability Award 2021.
Fenix s.r.o. byla oceněna nejvýznamnějším certifikátem Bisnode uděleným pod záštitou Czech Top 100.
Fenix Trading s.r.o. byla oceněna nejvýznamnějším certifikátem Bisnode uděleným pod záštitou Czech Top 100.
Fenix Slovensko, s.r.o. byla oceněna nejvýznamnějším certifikátem Bisnode.
Prestižní ocenění BISNODE – AAA pro firmu ELMARK d.o.o.
Platinové ocenění AAA pro Fenix Group.
Platinové ocenění AAA pro Fenix Group.

Ocenění AAA je prestižní nezávislý rating firem s historií sahající až do roku 1908. Certifikát potvrzuje, že jeho držitelé přínosně nakládají se svými vstupy a efektivně je mění na kvalitní výrobky či služby. Přísná kritéria ratingu zaručují exkluzivitu společností, které mohou ocenění získat a potvrdit tak svou silnou pozici na trhu. Na ocenění AAA dosáhne pouze úzké procento ekonomických subjektů působících v České republice. V celosvětovém měřítku ho získá pouze 2% společností.

Společnost FENIX Group získala dokonce platinové ocenění AAA. Certifikát AAA Platinum potvrzuje, že oceněná společnost splňuje nejpřísnější kritéria hodnocení ekonomických subjektů podle statistického prediktivního modelu Bisnode nepřetržitě po dobu tří let. Tím se řadí do exkluzivní skupiny nejdůvěryhodnějších společností v České republice.

V Jeseníku, 28.5.2021


Mohlo by vás zaujímať …

TOPlist